SMX Racing

Openingstijden

Maandag 19:00 – 22:00

Dinsdag 19:00 – 22:00

Woensdag 13:30 – 17:00

Donderdag 19:00 – 22:00

Vrijdag 19:00 – 22:00*

Zaterdag 10:00 – 22:00*

Zondag 13:00 – 17:00*

* Graag even een berichtje vooraf.

* Ivm wedstrijden en technische service tijdens de BeNeCup Supermoto wedstrijden kunnen wij deze dagen gesloten zijn. Check onze Google bedrijfspagina voor onze meest actuele openingstijden

Adresgegevens

SMX Racing
van Haestrechtstraat 5
5171 RB Kaatsheuvel
Nederland

Over ons

Jarenlang ervaring binnen de cross, enduro en supermoto.
Daarnaast ook ruime ervaring op mogen doen bij een BMW dealer incl de bijhorende cursussen etc....

Een van de meest gestelde vragen is: "Kan ik de bestelde banden en onderdelen ook laten monteren?"
Ja, dat kan. Dat is geen enkel probleem. Wij beschikken tot een complete werkplaats waar we zonder moeite de bestelde (slijtage)delen kunnen monteren en lagers kunnen persen.
Wil je de bestelde onderdelen gemonteerd hebben? Geef dit aan tijdens de bestelprocedure en wij plannen een afspraak met je in, zodat we zeker zijn dat we de benodigde tijd ervoor hebben in onze planning.

Voor het vervangen van olie & oliefilter, diagnose/problemen opzoeken & oplossen, afstellen & ombouw van de motorfiets tot complete crossblok revisies kan je ook bij ons terecht.

Door jarenlange ervaring en passie reikt de kennis ver. SMX Racing is weliswaar een jong bedrijf. Het sleutelen en gevoel voor techniek is met de paplepel erin gegoten. Als jonge crosser vanaf de 4'de jaar, bijbaan en vak als motorfiets technicus sinds zijn 14de is er ontzettend veel praktijk ervaring opgedaan. Van gewoon motorfietsmonteur, tweede motorfiets technicus naar eerste motorfiets technicus tot fabrieksmonteur bij de Husqvarna EK-Team bewijst zijn kunde, kennis en vakmanschap bij cross motoren, enduro en supermotard. Daarnaast worden de nodige cursussen en trainingen gevolgd om de kennis up-to-date te houden. Daarnaast is de grasbaan sport voor hem ook geen onbekend terrein. Voor zijn eerdere werkgever in provincie Groningen (2003-2009) was hij vaak aanwezig tijdens deze wedstrijden, om de grasbaan motoren klaar te zetten en bij te staan.

Hoe gaan wij altijd te werk? JIJ bent altijd de gene die bepaald wat en welke werkzaamheden er aan je motor verricht moet worden. Monteren van onderdelen, oplossen van een (elektronica) probleem of een complete blokrevisie. Veel werkzaamheden kan vooraf al een inschatting gegeven worden mbt de kosten, maar bij een crossblok revisie wordt dit lastig. Je weet immers nooit wat er exact aan vervanging toe is. We demonteren daarom eerst alles en stellen een diagnose op en kostenoverzicht wat de revisie zal gaan kosten. Inclusief wat een must is om te vervangen en welke we adviseren te vervangen. Zo weet je ruim vooraf wat er op je te wachten staat, op moment dat je de motor weer komt ophalen.
Sinds 2011 heeft SMX Racing zich verder gespecialiseerd in de supermotard, oftewel supermoto. Dit mede door eigen deelname in deze tak van sport op hoog niveau en om de sport, technisch, op een hoger niveau te tillen. We werken nauw en sterk samen met veel supermoto specialistische merken, zoals Fa-Ba, Faor, Pz5 Cobra, DVR Exhausts, SM Project, STM, Vibram en Gimoto. Producten zoals; wielen, Tubeless wielen, verstelbare kroonplaten, dubbele remsystemen, klassieke enkele remsystemen, uitlaten met extreem goed vermogenscurve, vermogenswinst en lange vermogensafgifte, slipperclutch/slipper koppeling, zolen & sliders voor je crosslaars tot maatpakken speciaal voor de supermoto. Voor al deze producten verlenen we de service en reserve onderdelen. Hiermee staan we in de Benelux bekend als specialist en in de rest van Europa en ver buiten Europa weet men SMX Racing ook al te vinden voor info en producten mbt supermoto.
Al een aantal jaren is SMX Racing te vinden tijdens de Supermoto BeNeCup wedstrijden met de circuit service. Sinds 2017 officieel circuit partner voor Fa-Ba, Faor en Pz5 Cobra en sinds 2019 officieel circuit partner voor Michelin. We verzorgen en ontzorgen de rijders tijdens hun wedstrijd weekend en lossen de problemen op, zodat ze hun weekend succesvol kunnen afsluiten. Dit betekend dat we de besteld onderdelen ook naar die evenementen kunnen meenemen. Kijk in onze evenementen kalender wanneer en waar deze wedstrijden gepland staan.

Op onze webshop staat al een flinke greep van de producten die we kunnen leveren.
Voor de nieuwste modellen tot modellen tot eind jaren 70’ kan je hierin terugvinden.

We zijn op moment nog steeds erg druk met het vullen en optimaliseren van onze webshop, hierdoor kan het zijn dat bepaalde producten nog niet (duidelijk) online staan.
Stuur ons een mail met daarin welke product of merk je zoekt en wij voegen deze toe aan jouw bestelling.

Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze shop in Kaatsheuvel.

Kijk snel op de contactpagina voor de openingstijden en adresgegevens.

Diensten

Merken

Aprilia
Beta
BMW
Buell
Gas Gas
Honda
Husaberg
Husqvarna
Kawasaki
KTM
Suzuki
Yamaha

Recensies

Er zijn nog geen recensies geplaatst over dit bedrijf.


Schrijf een recensie

Om een recensie te plaatsen moet je zijn ingelogd. Klik hier om in te loggen.