Motor onderhoud

Is jouw motor toe aan een onderhoudsbeurt? Plaats dan nu jouw onderhoudsbeurt op onze website. Hierdoor heb jij straks de beste deal bij het motorbedrijf dat jou het meeste aan staat. Dat wil toch iedereen? Wacht niet langer en plaats nu jouw motor onderhoud op onze website.

MotorServiceOnline.nl is de plek voor jouw motor onderhoud

Na het plaatsen wordt jouw onderhoudsbeurt doorgestuurd naar de aangesloten motorbedrijven binnen de aangegeven straal.

Beschrijf het onderhoud zo precies mogelijk. Wanneer de beurt zo duidelijk mogelijk beschreven is, hebben de motorbedrijven een goed beeld van wat er precies uitgevoerd moet worden en of jij nog bepaalde wensen hebt tijdens die uitgevoerd moeten worden tijdens dit motor onderhoud.

Via ons stappenplan en onze handige aanmeldformulieren kun jij jouw motorfiets en de werkzaamheden zo duidelijk en uitgebreid mogelijk beschrijven. Je kunt zelfs foto’s toevoegen van je motor als je dat wilt, hierdoor geef jij nog meer informatie af en kunnen de motorbedrijven een nog betere offerte opstellen, omdat ze een nog beter beeld hebben van de verwachte werkzaamheden en kosten tijdens het onderhoud van jouw motorfiets.

Maar hoe gaat het plaatsen van motor onderhoud in zijn werking?

  1. Je plaatst een motor reparatie of onderhoudsbeurt op onze website
  2. Je geeft hierbij een duidelijke beschrijving van de motor zodat het precies duidelijk is om welke motorfiets het gaat
  3. Hierbij geef je ook duidelijk aan wat jouw wensen zijn, betreffende de werkzaamheden omtrent de reparatie of onderhoudsbeurt, binnen welke straal wil jij een motorzaak vinden, moeten zij de motor komen halen of kom jij hem brengen, enzovoort. Zo geef jij een heel duidelijk beeld van wat er precies gedaan moet worden.
  4. De reparatie of onderhoudsbeurt wordt verstuurt naar motorbedrijven binnen de door jou aangegeven straal. Dus als jij een straal van 20KM hebt aangegeven, zullen alle aangesloten motorbedrijven binnen de 20KM jouw reparatie of onderhoudsbeurt toegestuurd krijgen.
  5. Zij zien jouw “opdracht” binnen komen en aan de hand van jouw beschrijving kunnen zij een offerte maken die perfect aansluit aan jouw wensen. In deze offerte zie jij per stap wat er uitgevoerd moet/gaat worden en wat dat gaat kosten. Tot op de cent zie jij precies hoeveel je kwijt zult zijn bij dit bedrijf. Hierdoor kom je achteraf niet voor hogere kosten te staan. Alles is duidelijk en transparant.
  6. Nu krijg jij verschillende offertes binnen van verschillende motorbedrijven. Aan de hand van het bedrijf, reviews en natuurlijk het prijskaartje kun jij kiezen voor de beste deal. Hierdoor betaal jij dus nooit meer te veel voor jouw motor onderhoud. Graag gedaan!
  7. Nu hoef je het alleen nog maar af te handelen met het bedrijf. Breng jij zelf jouw motor naar het bedrijf toe of komen zij jouw motor halen?
  8. Heel veel succes en tot de volgende keer. Je weet ons wel weer te vinden als jouw motor toe is aan een nieuwe onderhoudsbeurt.

De kracht van MotorServiceOnline.nl

Dat is nou de kracht van MotorServiceOnline.nl. Wij zorgen er voor dat jij altijd de beste koop hebt, met de beste prijs en bij het beste bedrijf. Wij zijn een website opgericht door motorrijders, voor motorrijders. Het rijden van een motor is al duur zat, wie wil nou niet de goedkoopste maar toch de beste deal voor het motor onderhoud.

Help MotorServiceOnline.nl te verbeteren

Heb jij nou iets gezien waarvan je denkt; “Hé, dat kan beter?”, “Dit had ik anders gedaan?” of “Dit mis ik op deze website”, dan zou je er ons een groot plezier mee doen door dit met ons te delen. Wij zijn nog in ontwikkelfase en elke verbetering is natuurlijk een stap vooruit naar een perfect werkend motorplatform waardoor motorrijders nooit meer te veel hoeven te bepalen voor de reparaties of onderhoud aan de motorfiets. Neem nu dan nu contact met ons via dit contactformulier, via de livechat of door een mail te sturen naar info@motorserviceonline.nl. Heel erg bedankt alvast!